Keepers Xperience XL in Sevenum

za 27 apr, 10:20 Voetbal
CHRISTEL
Afbeelding

Challenge Arena Keepersopleiding organiseert in samenwerking met voetbalvereniging Sparta’18 uit Sevenum voor de vijftiende keer de Keepers Xperience XL. Vrijdag 10 mei, daags na Hemelvaartsdag is het zover.

De Keepers Xperience XL is een keepersactiviteit met trainingen en spelvormen, maar dan gedurende een hele dag. Een viertal thema’s staat deze dag centraal. De keepers/sters worden technisch, fysiek en mentaal getraind op deze thema’s. Elk thema wordt afgesloten met een spelvorm.

Elke jeugdkeeper is welkom ongeacht zijn niveau of klasse; elke keeper wordt in de groep ingedeeld waar hij of zij die dag op een plezierige manier een leerzame dag zal beleven. Alle deelnemers worden getrakteerd op een trainingsshirt, een lunch en een demo van een regionale topkeeper. Aan het einde van de dag ontvangt iedereen een gadget en een certificaat en worden de prijzen uitgereikt, waaronder de felbegeerde bokaal ‘Keeper van de Dag’.

De deelnemende keepers gaan van ongeveer 09.30 uur tot aan de uitreiking van de certificaten, omstreeks 16.30 uur, intensief en actief aan de slag. Aanmelden voor deze dag is mogelijk via www.challenge-arena.nl