Jan Westerbeek wil met Het Maashotel de beste van de regio worden

20 okt 2023, 14:14 Algemeen
Afbeelding

Als gezicht van Het Maashotel, Bij Christoffel en De Brouwer zet Jan Westerbeek zich sinds december vorig jaar in om deze drie horecagelegenheden in Broekhuizen nóg beter op de kaart te zetten. Op de prachtige locatie aan de Maas is er voor elk wat wils en Jan is vastbesloten iedere gast een geweldige ervaring te bieden.

Wie een bezoekje brengt aan Het Maashotel, is verzekerd van een sfeervolle omgeving. Niet alleen zorgt de unieke locatie het hele jaar door voor een perfect uitzicht, daarnaast kunnen gasten in het restaurant genieten van een uitgebreid culinair menu. “Als je denkt: ‘ik wil vanavond een keer goed uit eten’ of ‘ik heb iets te vieren’ is Het Maashotel de plek waar je moet zijn”, vertelt Jan trots. “Ook met speciale aanvragen kun je hier terecht, voor mij is eigenlijk niets te gek. Ik vind het juist leuk om met mensen mee te denken.”

Restaurant

Waar mensen in de zomer hun weg weten te vinden naar het terras van Het Maashotel, vormen het najaar en de winter het perfecte moment om binnen te genieten van een breed scala aan culinaire opties.

Het restaurant is sfeervol ingericht en de grote ramen bieden een panoramisch uitzicht op de Maas, wat zorgt voor een betoverende ambiance die ideaal is voor romantische diners, familiefeesten of zakelijke bijeenkomsten. Maar ook mensen die gewoon lekker samen een hapje willen eten, zijn op het juiste adres.

Lazy Sunday Lunch

Om het najaar nog nét een beetje extra te waarderen, is de keuken sinds 1 oktober iedere zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Op deze middagen kunnen gasten genieten van een heerlijke Lazy Sunday Lunch. “Er is eigenlijk niks mooiers dan om 13.00 uur op deze gezellige, mooie plek te arriveren, een bubbeltje te drinken en te genieten van vier verrassingsgerechtjes”, legt Jan uit. “Een heerlijke, relaxte zondagbesteding waarbij je nog even kan genieten voor de werkweek weer begint. Je kunt natuurlijk overal lunchen, maar als je op zoek bent naar een speciale beleving, dan moet je hier zijn.”

Keuze genoeg

Direct naast Het Maashotel ligt Bij Christoffel, vernoemd naar het kenmerkende beeld aan de oever van de Maas. Dit gezellige restaurant, waar Jan ook dagelijks te vinden is om gasten de best mogelijke ervaring te bieden, heeft een ruim assortiment waar voor iedereen iets te vinden is. Wandelaars en fietsers genieten van een rustgevende onderbreking met een lekkere kop koffie of stukje vlaai, maar ook de lunch- en dinerkaart zijn de moeite waard. Van een goede burger tot een gevulde salade: er is keuze genoeg.

De Brouwer

Het rijtje wordt gecompleteerd door zaal De Brouwer, direct gelegen naast Bij Christoffel. “Dit was vroeger een Pannenkoekenhuis, maar is inmiddels volledig opgeknapt en omgetoverd tot een fantastische feestzaal”, geeft Jan aan. De zaal is te boeken voor elke gelegenheid. “Het is een geweldige ruimte waar mensen zowel in grote of kleine gezelschappen samenkomen. Van een bruiloft, feestje, koffietafel tot een vergadering: het kan hier allemaal. Ik sta klaar om mensen te helpen en te adviseren.” Ook zelf heeft Jan er al wat evenementen op de planning staan. Houdt daarvoor de socials in de gaten.

Het staat als een paal boven water: voor wat je wens dan ook is, kun je bij Jan en zijn teams terecht. “Goeie service, goeie keuken en een fantastische locatie, wat wil je nog meer?”

Kijk voor meer informatie op:
www.hetmaashotel.nl
www.bijchristoffel.nl